Koncerter

Koncerter og workshops

Koncerter

Hvert år afholder vi julekoncert og sommerkoncert.

Det at lære at medvirke ved en koncert er en stor oplevelse for børnene. Det at spille sammen med andre - og når eleven er kommet lidt længere i forløbet - spille solo er en vigtig egenskab i elevens musikudvikling. Det at lære at præsentere noget, man har indøvet og er koncentreret om, er en givende oplevelse for barnet og eleverne lærer, at det at fordybe sig og gøre sig umage kan bruges i mange sammenhænge.

Suzukiskolens violinelever er ofte ude at spille koncerter i mange forskellige sammenhænge. Det kan være kirkekoncerter, koncerter for foreninger eller andre interesseorganisationer.

Hvert andet år er vi i København, hvor vi spiller koncert i Tivoli.

Workshops

På en workshop spiller man sammen med de andre elever og går i dybden med musikstykker og arbejder i dybden med repertoiret. Ofte har man besøg af en gæstelærer ved disse workshops. Morsø Suzuki Skole har et samarbejde med violinisten Kim Sjøgren, som har været gæstelærer ved flere workshops og koncerter på Morsø Suzuki Skole.

Morsø Suzuki Musik Skole - Gasværksvej 60 - 7900 Nykøbing Mors

Tlf. 2763 1616 - morsoesuzuki@gmail.com - www.morsoe-suzuki-skole.dk

Kommende koncerter/

events:

Suzukiskolens Julekoncert på Musikværket

Søndag den 16. december 2018 kl. 14.00 - 16.00.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor skolens violin- og klaverelever spiller julemusik, klassiske stykker samt spillemandsmusik.