Hvordan foregår undervisningen

Hvert barn kommer til individuel/ eneundervisning én gang om ugen.

Undervisningstiden er 25 min.

For de mindre elever i alderen 4 til 12 år er det vigtigt, at en af forældrene er med til undervisningen. Det er vigtigt, at en forældre kan hjælpe eleven hjemme med at huske de ting, som er vigtigt at få indøvet rigtigt fra begyndelsen.

Eleven bliver i undervisningen hele tiden præsenteret for små udfordringer, som underviseren ved, at eleven kan udføre og på denne måde vil det at indlære nyt hele tiden føles som en sejr og en givende oplevelse for eleven.

Den klassiske musik, som er gode og iørefaldende melodier, er grundlaget for hele Suzukimetodens opbygning. Den musik, som I skal lære at spille, får I på en CD, som I så ofte som muligt skal lytte til. Kender barnet stykkerne, som skal indlæres, vil barnet meget hurtigt komme til at kunne spille mange melodier.

Morsø Suzuki Musik Skole - Gasværksvej 60 - 7900 Nykøbing Mors

Tlf. 2763 1616 - morsoesuzuki@gmail.com - www.morsoe-suzuki-skole.dk

Kommende koncerter/

events:

"Go søndag" på Støberigården

Søndag den 24. februar kl. 13.30 spiller Suzukiskolens violinister koncert under ledelse af Hanne Skou. Ved klaveret Gerhard Mark.

Gæsteunderviser Louise Kjær Hyrup

Fredag den 10. maj og lørdag den 11. maj på Musikværket.

Der arbejdes og spilles fredag eftermiddag og lørdag formiddag og afsluttes med en "frokostkoncert" i salen på Musikværket.

Suzukiskolens sommerkoncert

Søndag den 16. juni kl. 14.00 - 16.00 på Musikværket.

Workshop og koncert med violinist Kim Sjøgren

Søndag den 6. oktober afholdes workshop og undervisning med Kim Sjøgren. Søndag aften er der koncert med Kim Sjøgren og Suzukiskolens elever.